Care sunt secretele pentru a te menține sănătos și a avea prosperitate, prin cultivarea unei mentalități de succes și cu o atitudine de învingător – Delia Cruceru

Interviuri săptămânale GRATUITE cu experți de top

Care sunt secretele pentru a te menține sănătos și a avea prosperitate, prin cultivarea unei mentalități de succes și cu o atitudine de învingător.

Oamenii își trăiesc viața într-un mod care îi face să se simtă bine astăzi, dar vor regreta mai târziu.

Trăim într-o societate în care oamenii doresc mereu satisfacție instantanee. De aceea, ne dorim cu toții să fim bogați și sănătoși chiar acum, fără a investi timpul sau efortul necesar pentru a ajunge acolo. Primul pas este să admitem că avem o problemă (iar această problemă nu este vina noastră). După ce facem acest lucru, putem începe să luam măsuri pentru a remedia problema.

Tocmai din acest motiv am organizat interviuri săptămânale cu experți de top în domeniul sănătatii, financiar și al dezvoltării personale. Acest curs este pentru oameni care sunt gata să acționeze pentru a avea o viață mai buna.

Ce vei descoperi în acest program transformațional?

  • Vezi în mod concret în timpul interviurilor cum cei +15 experți invitați au reușit să își transforme viața și ai posibilitatea să fii ghidat în mod direct de ei în timpul sesiunilor de întrebări și răspunsuri
  • Înveți ce poți face ca să fii sănătos și plin de energie astfel încât să te simți extraordinar în fiecare zi
  • Află cum să construiești o afacere de succes în mediul online alături de oameni care au făcut deja asta
  • Descoperi care este modul de gândire al oamenilor care trăiesc o viață extraordinară

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU INVITAȚII NOȘTRI

Experți în domeniul sănătății

Laura Busuioc

Fondatoarea conceptului "Frumusețe în 3D" și trainer în Beauty Academy. Ea combina cele 3 elemente care aduc armonie în viața noastră: Trup, Minte și Suflet.

Dr. Doina Stanescu

Doctor primar cu specializare în Ozonoterapie și Biorezonanta. Vom învața împreună cum să constrolam procesul de îmbătrânire.

Mariana Nicola

Antreprenoare de succes, proprietara unui salon de înfrumusețare în Slatina, în care aplica conceptul de frumusețe din interior spre exterior: Frumusețe + Trup + Minte + Suflet

Ilona Tulache

Terapeut în Medicina Alternativă și Nutriționist. Specializarea ei este tratatrea și ghidarea oamenilor către suplimentele cele mai potrivite pentru îmbunătățirea stării de sănătate.

Prof. Dr. Octavian Guruioniu

Este expert pe partea de Medicina, Terapii Alternative și Nutriție. Viața lui este un exemplu al faptului că exista speranță, chiar în cele mai negre circumstanțe.

Oana Stan

Este fondatoarea firmei Techir și este specialistă în Cosmetică Organică și Nutricosmetice. Are un portofoliu internațional de studii, în tari ca Anglia și Statele Unite ale Americii.

Experți în domeniul dezvoltarii personale

Adrian Puiu

Ca și Performance Coach, parte din Consiliul Prezidențial al echipei John Maxwell, Adrian ajută antreprenori și lideri să-și atingă obiectivele printr-un proces unic de descoperire și acțiune.

Aurelia Simion

Este Coach, Trainer și Public Speaker, parte din Echipa John Maxwell. Aurelia ajuta oamenii pe care îi ghidează să își descopere potențialul și să îl trăiască în fiecare zi.

Florin Leescu

Este Coach, Trainer și Public Speaker, parte din Echipa John Maxwell. Florin are o pasiune pentru a-i ajuta pe cei din jurul lui să descopere cum să comunice într-un mod eficient și să se conecteze cu cei din jurul lor.

Camelia Tița

Este Coach, Trainer și Public Speaker, parte din Echipa John Maxwell. Camelia are misiunea de a-i ajuta pe cei din jurul ei să învețe cum să fie lideri adevărați, indiferent daca acești oameni sunt adulți sau copii.

Camelia Filip

Este Coach, Trainer și Public Speaker, parte din Echipa John Maxwell și Coordonator National în Equip Leadership. Camelia ajuta sute de cupluri să aibă o relație mai buna în familia lor prin programele ei.

Mihaela Drugă

Este o mămică tânără, care are o afacere de suces și îmbină cunoștințele din masterul în Psihologie cu pasiunea de construire a unui business de succes.

Experți în domeniul de business

Mariana Alban

Antreprenoare de succes într-un business de Network Marketing. Ea ajuta mii de oameni să își transforme visul în realitate și să aibă o viață prospera.

Ruben Andreica

Ruben a reușit să construiască un business care i-a adus libertatea. După câțiva ani de muncă inteligentă, acest business îi aduce venituri lunare care îi dau posibilitatea să facă ce vrea, când vrea și unde vrea.

Carmen Serban

Cu experiență vasta în domeniul vânzărilor, ea a reușit să construiască un business de succes în domeniul Network Marketing.

Care este misiunea noastră?

Misiunea noastră este să ajutam oamenii din jur să aibă o viață mai buna pe cele mai importante 3 arii: Sănătate, Bani și Dezvoltare Personală, și împreună cu echipa noastră minunata, vă oferim tot ceea ce este mai nou și eficient, la cea mai înaltă calitate!

Suntem la ușa minții și a inimiilor voastre și încercam să ne facem auziți în acest mod, vorbindu-vă despre cum vă puteți căștiga sănătatea adevărată, vindecandu-vă organismul!! Asta, doar daca înțelegeți pericolele și doriți să participați efectiv la prevenirea cauzei îmbolnăvirilor!!

Corpul nostru funcționează ca un tot unitar și funcționarea proasta a unui organ va influența întregul organism… trăind în suferință, ne va schimba întreaga viață și va fi afectat întregul echilibru: minte-suflet-trup.

Înscrie-te aici GRATUIT

Interviuri săptămânale GRATUITE cu experți de top

Prin completarea formularului ești de acord să fii contactat prin e-mail și telefonic, cu informații utile sau promoționale despre programele online ale Mihaelei Druga