GLOW – DESCOPERĂ-ȚI STRĂLUCIREA – Provocare de 28 de zile (Carmen) – Delia Cruceru

O provocare exclusivistă de Beauty de 28 de zile, în căutarea adevăratei frumuseți și a luminii interioare

GLOW! DESCOPERĂ-ȚI STRĂLUCIREA

Frumusețea — nu înseamnă doar strălucire exterioară, ci și lumină interioară. Iar această lumină există în fiecare dintre noi. Cu timpul, această lumină pălește puțin câte puțin — Înaintarea în vârstă nu are nici o legătură cu acest lucru. La orice vârstă, fiecare femeie are propria strălucire. Descoper-o împreună cu coralclub.

ESTE WOW! ESTE GLOW

Provocarea de 28 de zile — este un joc atractiv, un traseu format din  sarcini. Îndeplinește-le și îți vei forma noi obiceiuri de înfrumusețare, care te vor ajuta să te transformi și  a să radiezi, pur și simplu. GLOW — este un program de frumusețe complex, pas cu pas, conceput de experți recunoscuți. Cursuri, training-uri, workshop-uri, cursuri practice și   liste de verificat — pe toate acestea le vei găsi aici, în fiecare zi.

Provocarea pentru ZIUA 28 - Teme finale

Cele patru săptămâni strălucitoare de Beauty-Quest GLOW s-au apropiat de final. Asta nu înseamnă, însă, că experiența transformării se încheie aici: avem pentru tine cele mai minunate teme finale și un calendar ca să-ți amintești în fiecare zi ce trebuie să faci pentru a străluci!
 

1. Descarca lista de verificare a finalistei

Aruncă o privire pe lista de verificare a finalistei GLOW și află cât de multe lucruri benefice pentru sănătatea ta ai reușit să faci în doar patru săptămâni!

2. BONUS!

Deschide calendarul nostru de frumusețe și fă zilnic pași spre strălucirea ta!

Provocarea pentru ZIUA 27 - Sunt minunata!

Săptămâna de lucru a ajuns la final, este momentul să-ți mulțumești. Astăzi vei învăța să te lauzi, să renunți la lucrurile nesemnificative, să te bucuri de lucrurile simple, să inspiri și să fii inspirat. Toate acestea te vor ajuta să-ți capeți încrederea în sine și să te simți cu adevărat fericită. 
 
Ești gata să descoperi lucruri noi? Începe o nouă zi GLOW! 
 

1. Ma iubesc!

Acordă-ți timp pentru a medita – astăzi fă o listă cu toate lucrurile care îți plac la tine. Pot fi atribute fizice de care ești mândră sau calități personale care te ajută să zâmbești în fiecare zi și să-ți repeți „Mă iubesc!”

2. Descarca lista de verificare

Învață să spui „Vreau” în loc de „trebuie”, să ai grijă de tine și să nu-ți consumi energia făcându-ți griji inutile. Descarca lista de verificare

Provocarea pentru ZIUA 26 - Incredere

Este imposibil să strălucești fără să ai încredere în tine. Astăzi, la GLOW, renunțăm la atitudinile greșite și învățăm ceva fundamental: încrederea în propria persoană.

1. Mediteaza cu regularitate

Aruncă o privire pe selecția de aplicații pentru meditație de la Coral Club.

2. Somn odihnitor

Săptămâna următoare parcurge lista de verificare de la Coral Club, pentru a avea parte de un somn cu adevărat sănătos.

3. Asculta ceva odihnitor

Întinde-te în pat și pornește noul playlist de relaxare de la Coral Club. Te va ajuta să scapi de gândurile negative, să te calmezi și să adormi mai ușor. 

Provocarea pentru ZIUA 25 - Scapa de ridurile din jurul gurii

Este timpul să-ți dezvăluim încă un secret al strălucirii! Astăzi vei afla cum să scapi de ridurile din jurul gurii și cum să adaugi volum buzelor, fără să recurgi la injecții. 

1. Urmareste materialul video

exercițiile pentru îndepărtarea ridurilor din jurul gurii

2. Fa exercitii regulat

Descarcă lista de verificare pentru face fitness de la Coral Club.

Provocarea pentru ZIUA 24 - Scapa de ce este in plus

Ai cumpărat cândva un ruj, fără să-i verifici compoziția, doar pentru că ți se potrivea perfect culoarea? Este momentul să-ți selectezi produsele cosmetice și să scapi de acele produse cu conținut toxic care îți pot afecta frumusețea și sănătatea. 

1. Renunta la ce este toxic

Folosește listele de verificare din zilele anterioare și fă-ți ordine în portfard: renunță la produsele care îți pot afecta pielea. 

Provocarea pentru ZIUA 23 - Machiaj

Dragostea față de propria persoană: aceasta este adevărata strălucire. Nici un iluminator nu va înlocui acest lucru, însă adevărata frumusețe poate fi accentuată cu un machiaj de lux. Astăzi, la GLOW, îți vom arăta cum să alegi cele mai sănătoase produse cosmetice pentru a le folosi ca un adevărat make-up artist. 

1. Afla cum sa alegi ce este bun pentru tine

Analizează lista noastră de verificare și află la ce să fii atentă atunci când alegi produse cosmetice pentru machiajul zilnic. 

Provocarea pentru ZIUA 22 - Masaj Gua-Sha

Astăzi te așteaptă multe lucruri interesante despre gua-sha. În plus ți-am pregătit și instrucțiuni care te vor ajuta să afli tehnici de automasaj de întinerire. Va trebui să folosești o rolă de masaj, așa că scoate-o din frigider, fă-te comodă în fața oglinzii și urmărește instrucțiunile din documentele de mai jos!

1. Descoperă ce este gua-sha

Aruncă o privire la colecția noastră de informații despre masajul gua-sha și află mai multe despre această tehnică de întreținere a elasticității pielii!

2. Urmărește instrucțiunile pentru masaj

Efectuează exercițiile gua-sha folosind lista noastră de verificare.

Provocarea pentru ZIUA 21 - Alegem corect produsele cosmetice

Anumite produse cosmetice pot afecta serios pielea. Astăzi vei afla regulile de alegere a produselor cosmetice sigure, pe care să le folosești zilnic pentru îngrijire și machiaj.

1. Află cum e corect

Descarcă lista de verificare de la Coral Club și află la ce anume trebuie să fii atent când citești compoziția cremelor si a altor produse de îngrijire. 

2. Toxic sau sigur?

În infograficul nostru se află cele mai importante informații despre ingredientele sigure și toxice ale produselor cosmetice. Află-le și tu!

3. Urmărește evoluția

Cea de-a treia săptămână GLOW se apropie de final! Descarcă lista de verificare și vezi ce ai reușit să faci pentru transformarea ta. 

Provocarea pentru ZIUA 20 - Lucrăm zona nazolabială!

Astăzi la GLOW sărbătorim ziua zâmbetelor! Îți vom arăta exerciții prin care lucrăm zona nazolabială, pentru că cel mai adesea acolo se formează riduri mici din cauza mimicii mobile.
 
Ești gata să înveți cum să obții un zâmbet perfect? Atunci dă drumul cât mai repede la video!  
 

1. Urmareste materialul video

exercițiile de face fitness pentru a lucra la zona nazolabială. 

2. Verifica-te!

Verifică corectitudinea efectuării exercițiilor folosind lista noastră de verificare.

Provocarea pentru ZIUA 19 - Produse pentru strălucire

Gata cu teoria: astăzi este ziua în care vom pune lucrurile în practică! Vei afla ce produse te vor ajuta să-ți menții strălucirea și vei învăța să gătești cele mai sănătoase (și, bineînțeles, cele mai gustoase!) preparate culinare.  

1. Studiază ghidul

Află ce produse te ajută să-ți menții frumusețea!

2. Pune în practică noile cunoștințe

Alege rețeta care ți-a plăcut și experimentează. Suntem convinși că-ți va ieși o masă delicioasă!

3. Află despre utilitatea produselor nutricosmetice

Studiază ghidul de la Coral Club pentru a afla ce produse pot completa doza ta zilnică de înfrumusețare.

Provocarea pentru ZIUA 18 - Nutriție corectă

Începi o nouă zi GLOW, deci este momentul să-ți dezvăluim încă un secret al strălucirii – nutriția corectă!

 1. Respectă regulile de bază

Cunoaștem care sunt regulile unei alimentații sănătoase, așa că încercați să le respectați în fiecare zi! 

 1. Inspiră-te cu Coral Club!

Începe să mănânci sănătos, folosind lista de verificare de la Coral Club.

Provocarea pentru ZIUA 17 - Luptăm cu bărbia dublă

Astăzi vom lucra asupra conturului feței. Experții Coral Club îți vor arăta exercițiile care te vor ajuta să scapi de bărbia dublă și să obții un contur al feței ferm și expresiv. Pregătește oglinda și treci rapid la antrenament! 

 1. Masează-ți gâtul și maxilarul

Inspiră-te din video-ul Laurei Busuioc și învață tehnici de automasaj care te vor ajuta să-ți definești conturul gâtului și al maxilarului!

 1. Exerciții pentru a scăpa de bărbia dublă

Propune-ți să exersezi în fiecare zi, cel puțin până la terminarea Quest-ului GLOW! Așa vei avea rezultate vizibile! Automasaj + câteva exerciții pentru a scăpa de bărbia dublă… și chipul tău va prinde un nou contur! 

Provocarea pentru ZIUA 16 - Dansul te va ghida

Ești gata să-ți miști corpul în ritmul muzicii preferate? Dă PLAY la piesele favorite sau la playlistul recomandat de Coral Club și pregătește-te pentru o doză nebună de energie! 

 1. Dansează!

Încarcă-te cu energie, lasă-ți trupul să se miște intuitiv și acordă-ți timp la finalul zilei pentru o doză bună de dezamorțire! 

 1. Inspiră-te!

Descarcă instrucțiunile de dans ale Lizei Zakamskova și inspiră-te din mișcările ei! 

Provocarea pentru ZIUA 15 - Meditație

Lunea nu va mai fi o zi grea, dacă o începi meditând! Relaxează-te, fă-ți timp pentru câteva minute de meditație, și ține-o tot așa în noua săptămână a Beauty-Quest-ului GLOW! Alege să fii ghidat de propriile simțuri sau descarcă lista de recomandări pentru meditație, disponibilă mai jos! 

 1. Meditează

Găsește-ți echilibrul interior în fiecare dimineață, acordându-ți timp pentru a începe ziua cu câteva minute de meditație!

 1. Integrează meditația în rutina zilnică

Descarcă lista de verificare pentru meditație de la Coral Club și încearcă să meditezi regulat. Liniștea va deveni prietenul tău cel mai bun!

Provocarea pentru ZIUA 14 - Stretching

Repetiția este mama învățăturii!

Doar antrenamentele regulate te pot ajuta să-ți îmbunătățești rezultatul sportiv. Tema zilei de astăzi (și pentru fiecare duminică următoare!) – să faci exerciții de yoga cu chiropracticianul Sergey Makeev.

 1. Încă un obicei sănătos

Începe fiecare duminică cu antrenamentul lui Andrei Makeev –  te va ajuta să te încarci cu energie pentru săptămâna care stă să înceapă.

 1. Urmărește evoluția

Ne apropiem de finalul celei de-a doua săptămâni Glow! Descarcă lista de verificare și verifică ce ai reușit să faci pentru transformare.

Provocarea pentru ZIUA 13 - Lucram zona dintre sprancene

Continuăm tema face-fitness. Astăzi ți-am pregătit un complex de exerciții pentru a lucra cele mai adânci riduri. Pregătește oglinda și treci la treabă! 

 1. Lucrează zona dintre sprâncene.

Adaugă în rutina de înfrumusețare exercițiile care te vor ajuta să învingi ridurile „încăpățânate”. 

Provocarea pentru ZIUA 12 - O postură impecabilă

Intrăm în forță într-o nouă zi a Beauty-Quest-ului Glow! Astăzi vom vorbi despre legătura care există între postură și riduri, și despre exercițiile care te vor ajuta să te simți ca o adevărată regină. 

 1. Urmărește clipul video

Fă un pas mai aproape către postura perfectă! Urmărește antrenamentul de la Coral Club.

 1. Adaugă antrenamentul în ritualul tău zilnic de pentru înfrumusețare

Fă zilnic exercițiile (pentru asta folosește lista noastră de verificare), pentru ca în fiecare zi să ai o ținută de regină, dreaptă și mândră.

Provocarea pentru ZIUA 11 - Face-fitness

Astăzi sărbătorim ziua colagenului! Vei afla cum să-ți menții nivelul sănătos al proteinei strălucirii, la orice vârstă. În plus, vei înțelege de ce cuvintele „marin”, „hidrolizat” și „lichid” sunt sinonime cu biodisponibilitatea și siguranța. Pregătește agenda și pixul: vei avea de notat multe lucruri utile!

 1. Scapă de ridurile orizontale

Fă exercițiile de face-fitness pentru a rezolva problema ridurilor orizontale.

 1. Înregistrează un clip video

Înregistrează un clip video cu exercițiile pe care le faci, postează-l pe Instagram, bifează contul nostru @coralclubromania, pune hashtag –ul #myglowRO – și câștigă o cutie de Promarine Collagen Peptides! Vom comunica rezultatele concursului pe 2 iunie

Provocarea pentru ZIUA 10- Ziua colagenului

Astăzi sărbătorim ziua colagenului! Vei afla cum să-ți menții nivelul sănătos al proteinei strălucirii, la orice vârstă. În plus, vei înțelege de ce cuvintele „marin”, „hidrolizat” și „lichid” sunt sinonime cu biodisponibilitatea și siguranța. Pregătește agenda și pixul: vei avea de notat multe lucruri utile!

 1. Adaugă un strop de strălucire.

Dacă nu ai inclus încă în rutina de înfrumusețare produsul Promarine Collagen Peptides, este momentul să faci asta chiar acum!

 1. Zâmbește!

Și fă fotografii din față și din profil, pentru a putea urmări procesul de transformare.

 1. Păstrează colagenul

Descarcă lista de verificare și află cum poți să suplinești deficitul de colagen și să menții nivelul de secreție al colagenului.

Provocarea pentru ZIUA 9 -Hormonii și pielea

Astăzi vei afla în ce fel hormonii sunt legați de frumusețea tenului și a corpului, și ce alimente te vor ajuta să încetinești apariția ridurilor. Ești gata de noi descoperiri? Începem o nouă zi a Beauty-Quest-ului Glow!

1. Află lucruri despre importanța hormonilor.

Citește articolul și înțelege cum hormonii influențează pielea. (nu a fost publicat, articolul este în curs de finalizare)

2. Aruncă o privire în notă.

Din notă vei afla care sunt hormonii al căror nivel trebuie să-l verifici.

3. Redu nivelul de cortizol.

Fă-ți un meniu de frumusețe care să te ajute să faci față „hormonului stresului” – cortizolul – inamicul frumuseții și al tinereții pielii.

Provocarea pentru ZIUA 8 -Antistres

Nu-ți poți imagina cât de puternică și complexă este legătura dintre piele și sistemul nervos.

Există chiar o specializare care se numește psihodermatologie!
Stresul este principalul inamic al tinereții pielii (și al întregului organism).

Propun să ne calmăm și să ne resetăm sistemul nervos.

Prima temă. Urmărește cursul.

Pe contul de Instagram Coral Club Romania. Află de ce stresul este principalul inamic al tinereții și frumuseții.

Tema 2. Începe să ții un jurnal.

Ține un jurnal al stresului și completează-l până la finalul Quest-ului.
Notează detalii despre starea ta de spirit, despre ce te enervează și ce te calmează.
Vei recunoaște factorii declanșatori ai stresului și vei încerca să-i eviți.

Tema 3. Adaugă antistresul în rutina zilnică.
Alege activități pentru resetare și adaugă-le în rutina ta zilnică.

 (meditația, un playlist relaxant, selectarea aplicațiilor).

Provocarea pentru ZIUA 7 -Automasajul de preventie

Prima săptămână a programului se apropie de final. Cum ești, situația e normală?

Este momentul să adaugi H-500 pentru că frumusețea și prospețimea depind nu numai de aspectul estetic al feței, ci și de starea de sanatate a întregului corp!

1. Fă exerciții.

Așază-te în fața oglinzii, pornește VIDEO cu Laura Busuioc si repeta automasajul de preventie.

2.Folosește trucurile de la Coral Club.
Include acest complex în ritualul tău de dimineață și încearcă să nu îl omiți până la finalul programului.

3. Urmărește evoluția.

Prima săptămână Glow a trecut deja! Descarcă lista de verificare și vezi ceea ce ai făcut deja  pentru a te transforma!

4. Automasajul pentru drenaj: scapă de edeme

Continuăm să ne obișnuim cu automasajul pentru diminuarea edemelor.
Cel de-al doilea automasaj este destinat reducerii edemelor.
Cel mai adesea, acestea apar din cauza poziției incorecte și a mușchilor imobili și încordați ai gâtului si a acumularii toxinelor la nivelul fetei.
Astăzi, arsenalul tău de trucuri de înfrumusețare se va îmbogăți cu încă un truc, care te va ajuta să arăți proaspătă și odihnită.

5. Respiratia profunda si eliberari emotionale

Acest complex de exerciții își va ajuta sa diminuezi nivelul anxietatii si sa transformi o stare de spirit negativa intr-una pozitiva. Contribui la ameliorarea anxietatii si a stresului psihologic pe care il acumulam datorita ritmului cotidian alert.

Prima săptămână Glow a trecut deja! Descarcă lista de verificare și vezi ceea ce ai făcut deja  pentru a te transforma!

Provocarea pentru ZIUA 6 -Automasaj: programul – „scapă de edeme”

Automasaj: programul – „scapă de edeme”

Continuăm să ne obișnuim cu automasajul.
Cel de-al doilea automasaj este destinat reducerii edemelor.
 Cel mai adesea, acestea apar din cauza poziției incorecte și a mușchilor imobili și încordați ai gâtului si a toxinelor acumulate la nivelul fetei.
Astăzi, arsenalul tău de trucuri de înfrumusețare se va îmbogăți cu încă un truc, care te va ajuta să arăți proaspătă și odihnită.

 1. automasajul de drenaj.

Așază-te în fața oglinzii, pornește video cu exercitiile de automasaj pentru drenaj și repetă după trainer. Este distractiv – trebuie doar să începi!

 1. Folosește trucurile de la Coral Club.
  Include acest complex în ritualul tău de seara și încearcă să nu îl omiți până la finalul programului.

Exercitii de respiratia profunda si eliberare emotionala

Pentru a te simți ușoară întreaga zi, începe dimineața cu cateva exercitii de respiratie.

Respiratia te va elibera de blocaje și tensiune, va regla circulația sanguină și va îmbunătăți starea psiho-emoțională.

1. execitiile de respiratie.

Pornește VIDEO

2 Descarcă lista de verificare.
Te va ajuta să-ți faci exercițiile în orice moment.

Provocarea pentru ZIUA 5 - Alegem cel mai biodisponibil colagen

Astăzi vei afla cum să nu te pierzi printre cuvintele ”marin”, ”animal”, ”lichid” și ”solid” și să găsești cel mai biodisponibil colagen. Hei, ești gata de noi descoperiri? Tot înainte, în ziua 5 a Beauty-Quest!

 1. Ingredientul secret. Adaugă în rutina de înfrumusețare colagenul – ingredientul secret al strălucirii tale
 2. Află de ce anume ai nevoie. Citește articolul despre cum să alegi cel mai biodisponibil colagen.

Provocarea pentru ZIUA 4 - Ne luptăm cu inamicii colagenului

Tinerețea pielii depinde de un singur element — colagenul. Doar datorită colagenului pielea rămâne netedă, elastică, menține ovalul ferm al feței și încetinește apariția ridurilor. Organismul nostru sintetizează colagenul din proteinele asigurate prin alimentație. Totuși, după 25 de ani acest proces începe să încetinească, și pe măsură ce înaintăm în vârstă, cu atât rămâne mai puțin colagen în piele. Pe lângă vârstă, secreția de colagen este afectată de alcool, condițiile ecologice proaste, stres și alți factori. Astăzi, vei afla totul despre inamicii colagenului — și despre felul în care poți lupta cu ei. Poți învinge orice, chiar și vârsta!

 1. Fă cunoștință cu colagenul. Vizualizează VIDEO, despre proteina tinereții.
 2. Citește nota. În această notă am concentrat dușmanii colagenului. Trebuie să-i privești în față!
 3. 03. Începe să câștigi. Scapă de unul dintre dușmani în timpul . Și chiar mai bine – fă-o pentru totdeauna.
 4. Întoarce timpul înapoi. Învinge inamicul principal al colagenului — vârsta. Te va ajuta Promarine Collagen Peptides.
 5. Bonus! Am pregătit niște imagini online strălucitoare. Accesează link-ul, descarcă-le și trimite-le celor pe care vrei să-i inviți la Beauty-Quest💎

Provocarea pentru ZIUA 3 - Automasajul: stralucirea perfectă a tenului

Dacă vrei să-ți menții (sau să-ți recapeți) ovalul ferm al feței și să-ți păstrezi (sau să-ți recapeți) elasticitatea și turgorul pielii, cultivă-ți un obicei sănătos – automasajul scalpului si al fetei. Miscari simple, care nu vor dura mai mult de 10-15 de minute pe zi, te vor ajuta să-ți menții tonifiați (și să-i relaxezi la timp) mușchii feței.

Beneficiile automasajului facial si a scalpului:

 • mentine sanatatea si frumusetea pielii,
 • prevenine aparitia ridurilor si incetineste procesul de imbatranire,
 • stimulează circulația sângelui si cea linfatica,
 • hrănește creierul,
 • scade tensiunea arterială,
 • menține pielea tonifiata,
 • îmbunătățirea memoriei,
 • prevenirea bolilor Alzheimer și Parkinson,
 • previne albirea prematură sau căderea părului.

Rezultatul: un ten uniform, cu strălucire de piersică. Ispititor, nu? Să începem!

 1. Inspiră-te .
  Citește articolul despre felul în care funcționează nutricosmeticele:https://techir.ro/2021/04/19/ce-sunt-nutricosmeticele-si-de-ce-sunt-atat-de-importante-pentru-piele-ta . Sau vizioneaza live-ul: https://web.facebook.com/TechirCosmetics/videos/154626773170833
  2. Fă automasajul de preventie – programul Culoarea ideală a tenului”.

Așază-te în fața oglinzii, pornește materialul video cu automasajul de preventie și repetă după trainer. Este distractiv – trebuie doar să începi!

 1. Folosește trucurile de la Coral Club.
  Ca și în cazul antrenamentelor pentru corp, și la automasaj, cel mai important lucru este caracterul regulat al acestora. Începând de astăzi și până la finalul programului alocă în fiecare dimineață 10-15 minute pentru acest automasaj, și după o săptămână vei vedea deja rezultatul: o piele elastică și proaspătă!

Felicitări: ești cu un pas mai aproape de noua ta strălucire!
4. Bonus! Automasajul scalpului.

Provocarea pentru ZIUA 2 - Totul începe cu apa

Apa este elementul necesar pentru strălucirea ta. O hidratare corectă va ajuta pielea să-și păstreze prospețimea și frumusețea timp îndelungat, amânând apariția primelor riduri. De asemenea, apa te va ajuta la încetinirea proceselor de îmbătrânire și va menține elasticitatea și turgorul pielii. 

Tema de astăzi:

 1. Apa și tinerețea. Urmărește tutorialul de hidratare corectă de pe contul de Instagram Coral Club. În cadrul acestui tutorial vei afla că apa este legată de frumusețea pielii și din ce motive tinerețea ta depinde de apă.
 2. Volum pentru strălucire. Calculează de câtă apă ai nevoie. Folosește formula: greutate (kg) inmultit cu 0.03 = volumul de apă de care ai nevoie (l).
 3. Lista de verificare pentru hidratare. Descarcă lista de verificare pentru o hidratare corectă. Folosește această listă pe parcursul întregului program: folosind această listă. Cu siguranță nu vei uita să-ți păstrezi noul obicei sănătos!
 4. Trucuri. Folosind trucurile de la Coral Club pentru a bea apă va fi și sănătos, și plăcut:
 • alege cea mai frumoasă sticlă sau sticla Coral, realizata dintr-un material unic. Ce mentine proprietatile apei.
 • completează apa cu mineralele  Coral-Mine,
 • începe ritualurile legate de apă: bea apă după ce te-ai trezit și cu 20 minute înainte de masă.

Provocarea pentru ZIUA 1 - Fă testul și marchează punctul de plecare

Marchează punctul de plecare. După aceea, va fi foarte plăcut să compari rezultatele!

Fotografiază-te cu fața și în profil, salvează pozele pe telefon, te vor ajuta să urmărești evoluția transformării.

PROGRAME EFICIENTE ANTIAGING

Abordarea complexă a menținerii frumuseții și tinereții pas cu pas

 • O stare emoțională bună și strălucire interioară
 • Beauty-meniu & Promarine Collagen Peptides
 • Cum poți să îți menții greutatea sub control.
 • Exerciții pentru mușchii feței
 • Stretching general
 • Ritualul cosmetic de frumusețe

Ce vei descoperi în mod concret în această provocare de 28 de zile

BEAUTY-QUEST cu un format unic

Quest-ul nu se aseamănă cu maratonul online, este o călătorie prin lumea secretelor frumuseții și la capătul căreia te așteaptă un premiu extrem de valoros — noua ta frumusețe.

Cursuri și traininguri de la experți

Recomandări privind  alimentația, workshop-uri și liste de verificat, toate au fost elaborate de experți certificați: nutriționiști, cosmeticieni, psihologi și traineri.

Un format comod și accesibil

Acest Quest se va încadra foarte ușor în programul tău aglomerat și nu îți promitem că nu îți va răpi mult timp! Îndeplinește în fiecare zi noi sarcini de la experți și  și te vei apropia și mai mult de perfecțiune.

Cine sunt eu Laura, si cum te pot ajuta...

Mă numesc Laura Busuioc, specialist în estetică facială, terapeut holistic, fondatorul conceptului Frumuste 3 D si co-fandatorul Estetiq Academy.

Acum 6 ani, am pus bazele unui concept propriu de frumusețe și sănătate a pielii, care printr-o abordare holistică privește omul că întreg, nu doar prin prisma unui diagnostic.

Am realizat un suport structurat psihoterapeutic și instrumente de lucru, programe interne și estetice personalizate pe care le personalizez. Așa a luat naștere conceptul de Frumusețe 3D: corp – minte – suflet.

Sunt 24 de ani de formări permanente în industria de frumusețe și sănătate că beauty terapist și trainer însă afecțiunea cu care m-am confruntat în adolescență, a fost cel mai bun profesor.

Am fost diagnosticată cu acnee, o afecțiune cu impact personal și social, cu care se contrunta mulți tineri. Că o consecință a unui ritm alert de viață și stres cotidian prelungit sunt și persoane adulte se confruntă cu acnee fără să fi avut în adolecenta. În cazul meu, tratamentele alopate au durat 10 ani și nu au funcționat. Așa am început o serie de căutări personale iar primele imbunatarile au apărut când am explorat zona de medicină alternativă și ulterior m-am specializat în unele terapii holistice.

Dacă te confrunți cu acnee, pete pigmentare, o piele reactivă sau altă afecțiune dermatologică sau ești o persoană care pune accent pe prevenție și pentru care frumusețea și tinerețea vin dintr-o îngrijire corespunzătoare a pielii, te invit la o consultație holistică și un ceai aromat pentru a începe împreună propriul tău drum către ține….vindecarea acolo este!