Care sunt secretele pentru a te menține sănătos și a avea prosperitate, prin cultivarea unei mentalități de succes și cu o atitudine de învingător.

Interviuri săptămânale GRATUITE cu experți de top

Care sunt secretele pentru a te menține sănătos și a avea prosperitate, prin cultivarea unei mentalități de succes și cu o atitudine de învingător.

Prin completarea formularului ești de acord să fii contactat prin e-mail și telefonic, cu informații utile sau promoționale despre programele online ale Deliei Cruceru

 

Oamenii își trăiesc viața într-un mod care îi face să se simtă bine astăzi, dar vor regreta mai târziu.

Trăim într-o societate în care oamenii doresc mereu satisfacție instantanee. De aceea, ne dorim cu toții să fim bogați și sănătoși chiar acum, fără a investi timpul sau efortul necesar pentru a ajunge acolo. Primul pas este să admitem că avem o problemă (iar această problemă nu este din vina noastră). După ce facem acest lucru, putem începe să luam măsuri pentru a remedia problema.

Tocmai din acest motiv am organizat interviuri săptămânale cu experți de top în domeniul sănătății, financiar și al dezvoltării personale. Acest curs este pentru oameni care sunt gata să acționeze pentru a avea o viață mai buna.

Ce vei descoperi în acest program transformațional?

  • Vezi în mod concret în timpul interviurilor cum cei +15 experți invitați au reușit să își transforme viața și ai posibilitatea să fii ghidat în mod direct de ei în timpul sesiunilor de întrebări și răspunsuri
  • Înveți ce poți face ca să fii sănătos și plin de energie astfel încât să te simți extraordinar în fiecare zi
  • Descoperi care este modul de gândire al oamenilor care trăiesc o viață extraordinară

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU GAZDA ȘI INVITAȚII NOȘTRI

Delia Cruceru

Misiunea Deliei este să ajute la îmbunătațirea stării de sănătate a oamenilor pe care îi întâlnește și face asta prin intermediul Conceptului de Sănătate în 5 pasi. A ajutat mii de persoane până acum să aibă o sănătate mai bună și o mulțime de alte persoane să înțeleagă arta adevărată a antreprenoriatului. Din dorința de a îi ajuta pe cei din jurul ei, ea a invitat +15 experți alaturi de ea și a ales să împărtășească aceste informații în mod GRATUIT.

Experți în domeniul sănătății

Laura Busuioc

Fondatoarea conceptului "Frumusețe în 3D" și trainer în Beauty Academy. Ea combina cele 3 elemente care aduc armonie în viața noastră: Trup, Minte și Suflet.

Dr. Doina Stanescu

Doctor primar cu specializare în Ozonoterapie și Biorezonanță. Vom învăța împreună cum să controlăm procesul de îmbătrânire.

Mariana Nicola

Antreprenoare de succes, proprietara unui salon de înfrumusețare în Slatina. Ea aplică conceptul de frumusețe din interior spre exterior: Frumusețe + Trup + Minte + Suflet

Ilona Tulache

Terapeut în Medicină Alternativă și Nutriționist. Specializarea ei este tratarea și ghidarea oamenilor către suplimentele cele mai potrivite pentru îmbunătățirea stării de sănătate.

Prof. Dr. Octavian Guruioniu

Este expert pe partea de Medicină, Terapii Alternative și Nutriție. Viața lui este un exemplu al faptului că există speranță, chiar în cele mai negre circumstanțe.

Oana Stan

Este fondatoarea firmei Techir și este specialistă în Cosmetică Organică și Nutricosmetice. Are un portofoliu internațional de studii, în țari ca Anglia și Statele Unite ale Americii.

Experți în domeniul dezvoltarii personale

Adrian Puiu

Ca și Performance Coach, parte din Consiliul Prezidențial al echipei John Maxwell, Adrian ajută antreprenori și lideri să-și atingă obiectivele printr-un proces unic de descoperire și acțiune.

Aurelia Simion

Este Coach, Trainer și Public Speaker, parte din Echipa John Maxwell. Aurelia ajuta oamenii pe care îi ghidează să își descopere potențialul și să îl trăiască în fiecare zi.

Florin Leescu

Este Coach, Trainer și Public Speaker, parte din Echipa John Maxwell. Florin are o pasiune pentru a-i ajuta pe cei din jurul lui să descopere cum să comunice într-un mod eficient și să se conecteze cu cei din jurul lor.

Camelia Tița

Este Coach, Trainer și Public Speaker, parte din Echipa John Maxwell. Camelia are misiunea de a-i ajuta pe cei din jurul ei să învețe cum să fie lideri adevărați, indiferent daca acești oameni sunt adulți sau copii.

Camelia Filip

Este Coach, Trainer și Public Speaker, parte din Echipa John Maxwell și Coordonator Național în Equip Leadership. Camelia ajută sute de cupluri să aibă o relație mai bună în familia lor prin programele ei.

Mihaela Drugă

Este o mămică tânără, care are o afacere de suces și îmbină cunoștințele din masterul în Psihologie cu pasiunea de antreprenoriat.

Experți în domeniul de business

Mariana Alban

Ea este o antreprenoare de succes care ajută mii de oameni să își transforme visul în realitate și să aibă o viață mai bună.

Ruben Andreica

Ruben este un antreprenor de succes. După câțiva ani de muncă inteligentă el poate să facă ce vrea, când vrea și unde vrea.

Carmen Serban

Cu experiență vastă în domeniul vânzărilor, ea are un business de succes.

Care este misiunea noastră?

Misiunea noastră este să ajutăm oamenii din jur să aibă o viață mai bună pe cele mai importante 3 arii: Sănătate, Bani și Dezvoltare Personală. Împreună cu echipa noastră minunata, vă oferim tot ceea ce este mai nou și eficient, la cea mai înaltă calitate!

Suntem la ușa minții și a inimiilor voastre și încercăm să ne facem auziți în acest mod, vorbindu-vă despre cum vă puteți căștiga sănătatea adevărată, vindecându-vă organismul!! Asta, doar dacă înțelegeți pericolele și doriți să participați efectiv la prevenirea cauzei îmbolnăvirilor!!

Corpul nostru funcționează ca un tot unitar și funcționarea proasta a unui organ va influența întregul organism… trăind în suferință, ne va schimba întreaga viață și va fi afectat întregul echilibru: minte-suflet-trup.

Înscrie-te aici GRATUIT

Interviuri săptămânale GRATUITE cu experți de top

Prin completarea formularului ești de acord să fii contactat prin e-mail și telefonic, cu informații utile sau promoționale despre programele online ale Deliei Cruceru

 

Shopping Cart